Zoekt u metalen buizen voor het transport of de afvoer van bepaalde stoffen of voor een andere professionele of industriële constructie? ADS Metaplast is uw inoxspecialist en biedt een grote voorraad inox buizen aan. Laat uw rvs-buizen in de gewenste afmeting zagen of snijden en vertrouw op snelle levertijden en concurrentiële prijzen.

Plaats meteen uw bestelling Bekijk ons volledige gamma

De pluspunten van inox buizen

 • stevig
 • veilig
 • corrosie- en roestbestendig
 • onderhoudsarm en hygiënisch
 • drukbestendig
 • incl. Mill test certificate
 • koude- en hittebestendig
 • bestand tegen vocht
 • geschikt voor buitengebruik
 • eenvoudig bewerk- en aanpasbaar
 • geen aanhechting van micro-organismen

Breed inzetbare inox buizen

Heel wat sectoren kiezen voor rvs-buizen vanwege de gunstige eigenschappen:

We leveren inox buizen aan farmaceutische instanties voor het transport en de productie van vloeistoffen, medicijnen, chemicaliën en andere stoffen.

Farmaceutische oplossingen

Voedingsbedrijven maken gebruik van rvs-buizen voor het transport en de productie van voedings- en vloeistoffen, maar ook voor de afvoer van proces- of afvalwater, stoom en gassen.

Voedselgerelateerde oplossingen

We beleveren horeca en grootkeukens met inox pijpen of leidingen voor de afvoer van onder meer proces- of afvalwater en damp (bv. dampkappen, geïsoleerde schouwen, luchtkanalen, …).

Horeca-oplossingen

Ook industriële of bouwbedrijven maken gebruik van inox buizen. Ze dienen voor het transport of de afvoer van van stoffen of gassen en voor de productie van industriële constructies zoals bordessen, balustrades, (trap)leuningen of hekwerk.

Industriële oplossingen

We leveren rvs-buizen aan industriële of professionele wasserijen voor het transport of de afvoer van water, reinigingsmiddelen, wasmiddelen of chemische stoffen. Men zet rvs-pijpen ook in voor de productie van professionele wasapparatuur.

Wasserij-oplossingen

Rvs Leuning Az Maria Middelares

Inox buizen op maat van uw toepassing

ADS Metaplast beschikt over een ruime voorraad van verschillende formaten van rvs-buizen. We hebben enerzijds standaardformaten op stock, anderzijds bewerken we halffabricaten naar wens. U informeert ons over de gewenste diameters, wanddiktes, lengtes, bewerkingen, hoeveelheden en kwaliteiten. We bieden voornamelijk staal aan van de kwaliteiten RVS 304 en RVS 316, afhankelijk van uw specifieke toepassing.

Industriebouw5 Large
Industriebouw2

Orbitaal lassen van inox buizen

Er zijn bepaalde sectoren die hoge eisen stellen aan de lasnaden van roestvast stalen buizen, met name de farmaceutische, voedings– en voedselverwerkende industrie. In die sectoren worden onder meer voedingsstoffen, vloeistoffen, vetstoffen of zalven door het leidingwerk gestuurd. Zulke stoffen, vuil of micro-organismen mogen zich in geen geval hechten aan de binnenzijde van de leidingen om contaminatie te vermijden.

Bij ADS Metaplast beschikken we over geavanceerd materiaal en een vergaande expertise om uw inox buizen orbitaal te lassen. Met deze geautomatiseerde lastechniek bekomen we hoogkwalitatieve, volledig reproduceerbare lasnaden met een zeer lage ruwheidsgraad.

Meer over orbitaal lassen

Join us en werk mee aan ons verhaal!

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph, for quick jigs vex! Fox nymphs grab quick-jived waltz.

Ontdek ons bedrijf